Hae reseptiä

Omena-selleripaistos

Annosmäärä
Ohje
  • 600 g juuriselleriä
  • 4 omenaa
  • 2 dl kevytkermaa
  • 1 tl suolaa
  • pippurisekoitusta
  • 2 dl juustoraastetta
  • Kuori ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja omenat. Keitä sellerisiivut kevyesti suolatussa vedessä 5 minuutin ajan, jolloin viipaleet pehmenevät.
  • Valuta viipaleet ja aseta omenasiivujen kanssa lomitusten laakeaan vuokaan. Sekoita kerma, puolet juustoraasteesta ja mausteet keskenään. Kaada seos tasaisesti vuokaan. Kuorruta juustolla. Gratinoi uunissa alatasolla 175 asteessa 40 minuutin ajan, kunnes pinta saa väriä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Hedelmät, Juurekset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Uuni- ja grilliruoat