Mustaherukkavaahto
Annosmäärä
Ohje
- 4 dl mustaherukkasosetta
- 0.5 dl sokeria
- 4 kpl liivatelehteä
- 1 rkl vettä
- 3 dl vispautuvaa kermaa
- Soseuta mustaherukat tehosekoittimessa ja mausta sokerilla.
- Liota liivatelehtiä muutama minuutti runsaassa kylmässä vedessä. Kuumenna 1 rkl vettä ja liuota siihen puserretut liivatelehdet.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon mustaherukkasose ja liivateseos kevyesti käännellen.
- Jaa marjavaahto annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat, Välipalat, pienet syötävät