Hae reseptiä

Mustaherukkavaahto

Annosmäärä
Ohje
  • 4 dl mustaherukkasosetta
  • 0.5 dl sokeria
  • 4 kpl liivatelehteä
  • 1 rkl vettä
  • 3 dl vispautuvaa kermaa
  • Soseuta mustaherukat tehosekoittimessa ja mausta sokerilla.
  • Liota liivatelehtiä muutama minuutti runsaassa kylmässä vedessä. Kuumenna 1 rkl vettä ja liuota siihen puserretut liivatelehdet.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahtoon mustaherukkasose ja liivateseos kevyesti käännellen.
  • Jaa marjavaahto annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat, Välipalat, pienet syötävät