Maukkaat lisäkesipulit
Annosmäärä
Ohje
- 500 g kelta- tai salottisipuleita
- 1 rkl (soijakastiketta tai balsamietikkaa)
- vettä
- suolaa
- 3 rkl voita tai margariinia
- 3 rkl hunajaa
- Kuori sipulit. Keitä sipuleita vähäsuolaisessa vedessä 4 – 5 minuuttia. (Ihan pieniä sipuleita ei tarvitse keittää, vaan ne voi laittaa suoraan pannulle.)
- Kaada vesi pois ja anna sipuleiden pinnan haihtua kuivaksi.
- Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon hunaja.
- Kaada pannulle sipulit ja kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen.
- Loppuvaiheessa voit maustaa sipulit soijakastikkeella tai balsamietikalla.
- Tarjoa sipulit liharuokien lisäkkeenä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vegetaariset ohjeet