Hae reseptiä

Maukkaat lisäkesipulit

Maukkaat lisäkesipulit
Annosmäärä
Ohje
  • 500 g kelta- tai salottisipuleita
  • 1 rkl (soijakastiketta tai balsamietikkaa)
  • vettä
  • suolaa
  • 3 rkl voita tai margariinia
  • 3 rkl hunajaa
  • Kuori sipulit. Keitä sipuleita vähäsuolaisessa vedessä 4 – 5 minuuttia. (Ihan pieniä sipuleita ei tarvitse keittää, vaan ne voi laittaa suoraan pannulle.)
  • Kaada vesi pois ja anna sipuleiden pinnan haihtua kuivaksi.
  • Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon hunaja.
  • Kaada pannulle sipulit ja kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen.
  • Loppuvaiheessa voit maustaa sipulit soijakastikkeella tai balsamietikalla.
  • Tarjoa sipulit liharuokien lisäkkeenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Sipulit, Vegetaariset ohjeet