Marjaisa hiutaleherkku
Annosmäärä
Ohje
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl sokeria
- 2 dl pakastemarjoja (vadelma, mustikka, mansikka)
- 1 dl rasvatonta, maustamatonta jogurttia
- Sekoita kaurahiutaleet ja sokeri pinnoitetulla paistinpannulla. Laita pannu lämpimälle liedelle ja paahda kaurahiutaleita ja sokeria koko ajan sekoittaen. Seos on riittävästi paahtunut, kun hiutaleet ovat saaneet vähän väriä ja sokeri on imeytynyt hiutaleisiin. Anna jäähtyä.
- Kokoa paahdetut hiutaleet, marjat ja jogurtti kerroksittain lasiin tai annosastiaan ja herkuttele.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat, Välipalat, pienet syötävät