Hae reseptiä

Makeat pakastemarjat ja pannukakkua

Makeat pakastemarjat ja pannukakkua
Annosmäärä
Ohje
  • 5 dl pakastemarjoja (mansikka, vadelma, mustikka, herukat)
  • 1 dl vadelmahilloa
Taikina
  • 4 dl rasvatonta maitoa
  • 1 muna
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 rkl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • Sekoita pakastemarjat ja hillo keskenään.
  • Pannukakku: Sekoita maitoon muna, mausteet ja lopuksi vehnäjauhot. Vatkaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota 30 minuuttia. Voitele tasapohjainen piirakkavuoka tai vuoraa se leivinpaperilla (halkaisija 25 cm) ja kaada taikina siihen. Kypsennä pannukakku uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa hillon, soseen tai pakastemarjojen kanssa.

Vinkki:
Kaksinkertaisen annoksen voi kypsentää uunipellillä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Jälkiruoat, makeiset, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Marjat