Hae reseptiä

Maa-artisokkagratiini

Annosmäärä
Ohje
  • 500 g maa-artisokkaa
  • 500 g perunoita
  • 1 rkl margariinia
  • 3 dl raastettua juustoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2.5 dl maitoa
  • Lämmitä uuni 225 asteiseksi. Voitele uunivuoka. Kuori ja viipaloi perunat ja maa-artisokat.
  • Lado perunat, maa-artisokat ja puolet juustoraasteesta kerroksittain vuokaan. Mausta peruna- ja maa-artisokkakerrokset suolalla ja pippurilla.
  • Sekoita maito ja loput juustoraasteesta keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä vuokaa noin 40 minuutin ajan.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Uuni- ja grilliruoat