Lehtisellerigratiini
Annosmäärä
Ohje
- 500 g lehtisellerin varsia
- 3 dl ohuehkoa valkokastiketta
- suolaa
- valkopippuria
- 50 g raastettua emmentaljuustoa
- 1 rkl korppujauhoja
- Leikkaa lehtisellerin varret noin viiden sentin paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta hyvin.
- Siirrä lehtisellerit voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kuuma, maustettu valkokastike.
- Ripottele päälle juustoraaste-korppujauhoseos ja kypsennä 12 – 15 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
- Kuorruta ruoka lopuksi grillivastusten alla kauniin ruskeaksi.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät