Hae reseptiä

Lehtisellerigratiini

Annosmäärä
Ohje
  • 500 g lehtisellerin varsia
  • 3 dl ohuehkoa valkokastiketta
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 50 g raastettua emmentaljuustoa
  • 1 rkl korppujauhoja
  • Leikkaa lehtisellerin varret noin viiden sentin paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta hyvin.
  • Siirrä lehtisellerit voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kuuma, maustettu valkokastike.
  • Ripottele päälle juustoraaste-korppujauhoseos ja kypsennä 12 – 15 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
  • Kuorruta ruoka lopuksi grillivastusten alla kauniin ruskeaksi.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät