Hae reseptiä

Kurkku-kylmäsavulohisalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 2 kpl kasvihuonekurkkua
  • 1 kpl greippi
  • 200 g kylmäsavulohiviipaleita
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 ruukku(a) rucolaa ja/tai jääsalaattia
  • tuoretta tilliä
  • Halkaise kurkut pitkittäin ja raaputa siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurkut viipaleiksi.
  • Kuori greippi ja irrota hedelmälohkot veitsellä leikaten niin, ettei niihin jää kalvoja. Leikkaa greippilohkot pieniksi paloiksi ja yhdistä kurkkuviipaleisiin.
  • Revi annoslautasten peitoksi rucolaa tai jääsalaattia tai molempia. Kiepauta keskelle lohiviipaleet ruusukkeiden muotoon.
  • Nostele lohiruusukkeiden ympärille kurkku-greippiseosta. Ripauta päälle kevyesti suolaa, jauha myllystä pippuria. Korista tillinoksin.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Kala ja äyriäiset, Salaatit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Välipalat, pienet syötävät, Vihanneshedelmät