Hae reseptiä

Kukkakaali-parsakaalitimbaalit

Kukkakaali-parsakaalitimbaalit
Annosmäärä
Ohje
  • 500 g kukkakaalia
  • 500 g parsakaalia
  • 2 porkkanaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1.5 dl maitoa
  • 3 munaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 0.5 tl valkopippuria
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta meiramia
  • aavistus muskottipähkinää
  • Keitä kukka- ja parsakaalit paloiteltuina kypsiksi miedosti suolatussa vedessä.
  • Valuta ja soseuta kaalit.
  • Suikaloi porkkanat ja keitä napakan kypsiksi.
  • Lisää kermaan maito, munat, vehnä- ja korppujauhot sekä mausteet.
  • Yhdistä kaali- ja kermaseos keskenään.
  • Aseta porkkanasuikaleet öljyllä voideltujen annosvuokien pohjille. Täytä annosvuoat varovasti kasvisseoksella.
  • Nosta vuoat uunipannuun vesihauteeseen. Peitä alumiinifoliolla. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Voit valmistaa ruoan myös isossa suorakaiteen muotoisessa kakkuvuoassa
  • Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä liha- ja kalaruokien kera.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Juurekset, Kaalit, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät