Hae reseptiä

Kippari-Kallen voimavuoka

Annosmäärä
Ohje
  • 1 kg porkkana, tuore
  • 0.5 kg juuriselleri, tuore
  • 1 kg peruna, tuore
  • 1 kg palsternakka, tuore
  • 1 kg lanttu, tuore
  • 0.25 kg korppujauho
  • 0.5 kg kananmunamassa
  • 0.03 kg suola
  • 0.006 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.016 kg valkosipulinen yrttimauste, suolaton
  • 0.1 kg siirappi
  • 0.5 kg pinaatti, tuore
  • 0.008 kg suola
  • 0.003 kg muskottipähkinä, jauhe

Pilko porkkana, juuriselleri, peruna, palsternakka ja lanttu.
Höyrytä juurekset kevyesti ja jauha soseeksi.
Lisää kasvissoseeseen korppujauho, kananmunamassa, mausteet ja siirappi.

Höyrytä pestyt pinaatinlehdet ja mausta suolalla ja muskottipähkinällä.

Levitä puolet kasvissoseesta voideltuun GN-vuokaan. Levitä seuraavaksi pinaattitäyte ja viimeksi loppu kasvissose vuokaan.
Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla 160 asteessa noin 1 tunti.
Tarjoa salaatin kanssa.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Uuni- ja grilliruoat