Hae reseptiä

Kesäkurpitsahillo

Kesäkurpitsahillo
Annosmäärä
Ohje
  • 2 l kuorittua kesäkurpitsaa paloina
  • 0.5 dl vettä
  • 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 0.5 kg sokeria
  • 0.5 tl kardemummaa hienonnettuna
  • 2 tl sitruunahappoa
  • Lisää kattilaan kesäkurpitsapalat, vesi, sitruunan raastettu kuori ja -mehu ja keitä, kunnes kurpitsanpalat pehmenevät.
  • Soseuta kesäkurpitsaseos sauvasekoittimella.
  • Lisää soseeseen sokeri ja kardemumma. Keitä vielä 45 minuuttia. Lisää sitruunahappo ja purkita.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät