Hae reseptiä

Kesäkurpitsa-porkkanasalaatti

Annosmäärä
Ohje
  • 0.8 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
  • 0.2 kg kevätsipuli, pilkottu, tuore
  • 0.5 kg porkkana, viipale, tuore
  • 0.007 kg suola
  • 0.15 kg oliiviöljy
  • 0.002 kg viherpippuri
  • 0.01 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.03 kg sitruunamehu
  • 0.4 kg salaattijuusto, kuuito, suolavedessä, 10 %

Leikkaa kesäkurpitsat ja porkkanat läpinäkyvän ohuiksi viipaleiksi. Ripottele suola pinnalle ja anna mehustua keittiölämpötilassa 20 minuuttia.
Valuta neste pois, lisää oliiviöljy, viherpippurit, valkosipuli ja sitruunamehu. Sekoita.

Lisää silputut sipulit ja murennettu salaattijuusto.
Tarjoa sellaisenaan tai leikkaa joukkoon vihreää salaattia.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, Sipulit, Vihanneshedelmät