Kardemummaisa pannukakku
Annosmäärä
Ohje
- 4 dl rasvatonta maitoa
- 1 kpl muna
- 1 tl kardemummaa
- 1 rkl sokeria
- 0.5 tl suolaa
- 2 dl vehnäjauhoja
- Sekoita maitoon muna, mausteet ja lopuksi jauhot. Vatkaa taikina tasaiseksi ja anna turvota puoli tuntia.
- Voitele tasapohjainen piirakkavuoka (halkaisija noin 25 cm) tai vuoraa se leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan,
- Kypsennä pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
- Tarjoa marjahillon, marjasoseen, pakaste- tai tuoreiden marjojen kanssa.
Vinkki: Kaksinkertaista annos, jos haluat tehdä pannukakkua koko uunipellillisen verran.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset, Marjat, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät