Hae reseptiä

Kardemummaisa pannukakku

Kardemummaisa pannukakku
Annosmäärä
Ohje
  • 4 dl rasvatonta maitoa
  • 1 kpl muna
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 rkl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • Sekoita maitoon muna, mausteet ja lopuksi jauhot. Vatkaa taikina tasaiseksi ja anna turvota puoli tuntia.
  • Voitele tasapohjainen piirakkavuoka (halkaisija noin 25 cm) tai vuoraa se leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan,
  • Kypsennä pannukakkua 225-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
  • Tarjoa marjahillon, marjasoseen, pakaste- tai tuoreiden marjojen kanssa.

Vinkki: Kaksinkertaista annos, jos haluat tehdä pannukakkua koko uunipellillisen verran.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset, Marjat, Uuni- ja grilliruoat, Välipalat, pienet syötävät