Hae reseptiä

Italian paahtoleivät uunissa

Annosmäärä
Ohje
  • 1 kpl pitkänomainen vaalea leipä (saa olla eilinenkin)
  • oliiviöljyä
  • puristettua valkosipulia
  • runsaasti hienonnettua basilikaa
  • Leikkaa leipä pitkittäin viipaleiksi. Sekoita mausteet öljyyn ja voitele leivät mausteöljyllä. Leikkaa isot viipaleet vielä suunlevysiksi viipaleiksi.
  • Kuumenna leipiä 250-asteisessa uunissa 5 – 6 minuuttia.
  • Tarjoa lämpiminä esim. keiton, salaatin tai munakkaan lisäkkeinä tai alkupaloina aterialla.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Sipulit, Välipalat, pienet syötävät, Vegetaariset ohjeet, Yrtit, idut ja versot, pinaatti