Hae reseptiä

Hasselbackan perunat

Annosmäärä
Ohje
  • 2 perunaa ruokailijaa kohti
  • 25 g pullomargariinia
  • 0.5 dl korppujauhoja
  • 1 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta
  • suolaa
  • Kuori ja viillota perunat lähes pohjaan saakka. Laita ne voideltuun uunivuokaan. Valuta margariinia perunoiden päälle ja ripottele korppujauhoa perunoiden pinnalle.
  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Ripottele pinnalle juustoraaste ja mausteet. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Uuni- ja grilliruoat