Juureskuorrutettu perunajauhelihalaatikko
Portioner
Ohje
- 8 kg peruna, kuorittu, raaka
- 2 kg maito, rasvaton 0 %
- 0.3 kg margariini 60 %, laktoositon
- 0.04 kg suola
- 3.5 kg jauheliha, nauta, kypsä, 9,1 %
- 0.15 kg rypsiöljy
- 1 kg porkkana, suikale, pakaste
- 0.8 kg salaattifenkoli, suikale, tuore
- 0.8 kg keltajuuri, suikale, tuore
- 0.5 kg sipuli, suikale, tuore
- 1 kg juustoraaste, kevyt-emmental 15 %
- 0.6 kg kananmuna
- 0.002 kg timjami, kuivattu
- 0.02 kg suola
- 0.023 kg sokeri
Kypsennä peruna. Kaada yleiskoneen kulhoon. Lisää maito ja margariini. Soseuta ja mausta.
Lisää jauheliha ja sekoita. Laita sose GN-vuokiin.
Kuumenna öljy padassa. Lisää porkkana, fenkoli, keltajuuri ja sipuli. Kuullota hetki. Jäähdytä seosta hetki.
Lisää juustoraaste, kananmuna ja mausteet. Sekoita.
Paista laatikkoa 175 asteessa uunissa 45-55 minuuttia.
Luokka:
Juurekset, Lihat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat