Sök efter recept

Juureskuorrutettu perunajauhelihalaatikko

Portioner
Ohje
  • 8 kg peruna, kuorittu, raaka
  • 2 kg maito, rasvaton 0 %
  • 0.3 kg margariini 60 %, laktoositon
  • 0.04 kg suola
  • 3.5 kg jauheliha, nauta, kypsä, 9,1 %
  • 0.15 kg rypsiöljy
  • 1 kg porkkana, suikale, pakaste
  • 0.8 kg salaattifenkoli, suikale, tuore
  • 0.8 kg keltajuuri, suikale, tuore
  • 0.5 kg sipuli, suikale, tuore
  • 1 kg juustoraaste, kevyt-emmental 15 %
  • 0.6 kg kananmuna
  • 0.002 kg timjami, kuivattu
  • 0.02 kg suola
  • 0.023 kg sokeri

Kypsennä peruna. Kaada yleiskoneen kulhoon. Lisää maito ja margariini. Soseuta ja mausta.

Lisää jauheliha ja sekoita. Laita sose GN-vuokiin.

Kuumenna öljy padassa. Lisää porkkana, fenkoli, keltajuuri ja sipuli. Kuullota hetki. Jäähdytä seosta hetki.

Lisää juustoraaste, kananmuna ja mausteet. Sekoita.

Paista laatikkoa 175 asteessa uunissa 45-55 minuuttia.

Luokka:

Juurekset, Lihat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Uuni- ja grilliruoat