Täytetty perunapannari
Portioner
Ohje
- 0.4 kg vehnäjauho
- 0.2 kg perunasoserae
- 1.2 kg kananmuna
- 2 kg maito, kevyt
- 0.008 kg suola
- 0.8 kg pinaatti, pakaste
- 0.8 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
- 0.4 kg sipuli, kuutio, pakaste
- 0.002 kg pippurisekoitus
- 0.003 kg muskottipähkinä, jauhe
Sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada voideltuun 1/1 GN-vuokaan.
Paista 170 asteessa 15 minuuttia.
Jaa kypsä pohja kahtia / 15 annosta.
Varaa pinaattia kaksinkertainen käyttöpainon määrä (= 1,6 kg), sulata ja valuta. Kuullota pinaatti sipulin kanssa pannulla. Lisää salaattijuusto ja mausteet. Levitä täyte pannukakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas päälle.
Kuumenna 170 asteessa 10 minuuttia.
Vinkki: Tarjoa esimerkiksi keiton tai kalaruoan lisäkkeenä.
Luokka:
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Lisäkeruoat, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat, Vihanneshedelmät