Sök efter recept

Hapankorppukuorrutettu punajuurivuoka

Portioner
Ohje
  • 2 kg punajuuri, suikale, pakaste
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.001 kg persilja, kuivattu
  • 0.001 kg meirami, kuivattu
  • 1 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.08 kg maissitärkkelys
  • 0.4 kg sinihomejuusto, muru, 17 %
  • 0.25 kg hapankorppu, muru

Laita maustettu punajuuri-sipuliseos GN-vuokaan.
Sekoita ruokakerma ja tärkkelys, kaada vuokaan.
Ripottele päälle sinihomejuusto ja viimeisenä hienonnettu hapankorppu. Paista 170 asteessa n. 35 minuuttia.
Tarjoa esim. kalaruoan kanssa.

Luokka:

Juurekset, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Sipulit, Uuni- ja grilliruoat