Sök efter recept

Kiinankaali-riistahöystö

Portioner
Ohje
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.015 kg timjami, kuivattu
  • 0.07 kg suola
  • 0.2 kg siirappi
  • 0.05 kg fenkolin siemen
  • 3 kg lanttu, suikale, tuore
  • 3 kg porkkana, suikale, tuore
  • 9 kg kiinankaali, suikale, tuore
  • 3 kg sipuli, viipale, tuore
  • 1 kg amerikan pekoni
  • 0.15 kg rypsiöljy
  • 7.5 kg riistakäristys, pakaste
  • 2.5 kg paprikasekoitus, pakaste
  • 0.6 kg fondi, riista

Huuhtele juurekset.
Suikaloi lanttu, porkkana ja kiinankaali. Viipaloi sipuli.
Suikaloi amerikan pekoni.
Freesaa lanttu, porkkana ja sipuli öljyssä.
Ota kasvikset pois padasta.
Ruskista pekoni ja riistakäristys. Lisää joukkoon freesatut kasvikset sekä lopuksi kiinankaali ja paprikasekoitus.
Hauduta hetki.
Lisää riistafondi, mustapippuri, timjami, suola, siirappi ja fenkolin siemen. Tarkista maku.
Tarjotaan perunasoseen tai runsaskuituisen pastan kanssa.

Vinkki: Puolukkasurvos ja karpalot sopivat lisäkkeeksi. Kiinankaali-riistakäristykselle suositellaan jaksottaista valmistusta.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Juurekset, Kaalit, Lihat, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vihanneshedelmät