Sök efter recept

Karibialainen kasvishöystö

Portioner
Ohje
  • 4 kg kiinankaali, tuore
  • 0.8 kg herkkusieni, tuore
  • 1.5 kg purjosipuli, tuore
  • 0.3 kg inkivääri, tuore
  • 0.3 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.012 kg timjami, kuivattu
  • 0.7 kg rypsiöljy
  • 0.3 kg chilitahna
  • 0.5 kg tomaattipyre
  • 0.003 kg maustepippuri, jauhettu
  • 4.5 kg vesi
  • 2.5 kg peruna, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 2 kg porkkana, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 1 kg juuriselleri, kuutio (2x2 cm), tuore
  • 2.5 kg mangosose
  • 3 kg kidneypapu, kypsä
  • 3 kg kookosmaito, 18 %
  • 0.09 kg suola
  • 0.1 kg sitruunamehu
  • 0.005 kg mustapippuri, rouhittu
  • 0.2 kg ruohosipuli, silputtu, tuore

Puolita kiinankaali ja suikaloi se ohueksi.
Viipaloi herkkusienet.
Viipoi purjo.
Kuori ja raasta inkivääri.
Kuullota herkkusientä, purjoa, inkivääriä, valkosipulia ja timjamia öljyssä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Lisää chilitahna, tomaattipyree ja maustepippuri. Hauduta 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
Lisää vesi, peruna, porkkana, selleri, mangosose ja keitetyt kidneypavut.
Hauduta 20 minuuttia.

Lisää kookosmaito ja hauduta 10 minuuttia.
Lisää kiinankaali, suola, sitruunamehu ja mustapippuri.
Hauduta 5 minuuttia.
Lisää lopuksi ruohosipuli.

Vinkki: Tarjoa höystö runsaskuituisen riisin kanssa.

Luokka:

Höystöt ja curryt, Juurekset, Kaalit, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Palkokasvit, Peruna ja muut tärkkelyskasvit, Sienet, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet