Intialainen kukkakaali
Portioner
Ohje
- 0.5 kg rypsiöljy
- 0.1 kg curryjauhe
- 2.5 kg purjosipuli, suikale, pakaste
- 6 kg kukkakaali, kukinto, pakaste
- 2.5 kg tomaattimurska
- 0.03 kg kumina
- 0.06 kg mineraalisuola
- 0.06 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.01 kg meirami, kuivattu
- 0.2 kg soijakastike
- 0.2 kg korianteri, tuore
Kiehauta curry öljyssä.
Lisää purjo, freesaa.
Lisää kukkakaalit ja tomaattimurska sekä kumina, mineraalisuola, kasvisliemijauhe, meirami ja soijakastike.
Sekoita ja hauduta ”al dente”.
Tarjolle vietäessä ripottele pinnalle korianterisilppua.
Käyttövinkki: Sopii broileri-, kala- ja liharuokien lisäkkeeksi.
Luokka:
Höystöt ja curryt, Kaalit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Pannulla paistetut, Sipulit, Vegetaariset ohjeet, Yrtit