Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu
Portioner
Ohje
- 3 kg salaattifenkoli, viipale, tuore
- 3 kg sipuli, viipale, tuore
- 3 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
- 1.5 kg herkkusieni, lohko, tuore
- 0.4 kg rypsiöljy
- 0.08 kg valkosipuli, murska, tuore
- 0.002 kg timjami, kuivattu
- 0.01 kg mustapippuri, rouhe
- 0.3 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
- 0.2 kg ruohosipuli, pilkottu, tuore
Viipaloi fenkoli ja sipuli 4 mm:n ja kesäkurpitsa 14 mm:n terillä.
Paloittele herkkusienet neljään osaan.
Freesaa fenkoliviipaleet ja sipuli öljyssä pannulla. Lisää hetken päästä kesäkurpitsa- ja lopuksi herkkusieniviipaleet.
Lisää valkosipuli, timjami, mustapippuri ja kasvisliemijauhe. Hauduta kasvikset ”al dente”.
Ripottele ruohosipulisilppua valmiin ruoan pinnalle.
Luokka:
Höystöt ja curryt, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sienet, Sipulit, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät