Sök efter recept

Maissiletut

Portioner
Ohje
  • 2 maissintähkää
  • 1 pieni sipuli
  • 2 munaa
  • 0.5 dl maitoa
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • valkopippuria
  • suolaa
  • Poista tähkien ympäriltä suojuslehdet ja rihmat ja huuhdo tähkät.
  • Irrota jyvät rangasta veitsellä leikkaamalla. Pidä maissintähkä pystyssä leikkuulautaa vasten ja leikkaa veitsellä ylhäältä alaspäin.
  • Hienonna sipuli.
  • Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 20 minuuttia. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä.
  • Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry

Luokka:

Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Vihanneshedelmät