Maissiletut
Portioner
Ohje
- 2 maissintähkää
- 1 pieni sipuli
- 2 munaa
- 0.5 dl maitoa
- 1 rkl vehnäjauhoa
- valkopippuria
- suolaa
- Poista tähkien ympäriltä suojuslehdet ja rihmat ja huuhdo tähkät.
- Irrota jyvät rangasta veitsellä leikkaamalla. Pidä maissintähkä pystyssä leikkuulautaa vasten ja leikkaa veitsellä ylhäältä alaspäin.
- Hienonna sipuli.
- Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 20 minuuttia. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä.
- Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry
Luokka:
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Vihanneshedelmät