Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu

Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu

ANNOSKOKO: 200 G

Täyttää Parempi valinta -aterian kriteerit pääruokana. Tällä ohjeella tulee 50 pääruoka-annosta, annoskoko 200 g.

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Sienet, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu ohje

  1. Viipaloi fenkoli ja sipuli 4 mm:n ja kesäkurpitsa 14 mm:n terillä.
    Paloittele herkkusienet neljään osaan.
    Freesaa fenkoliviipaleet ja sipuli öljyssä pannulla. Lisää hetken päästä kesäkurpitsa- ja lopuksi herkkusieniviipaleet.
    Lisää valkosipuli, timjami, mustapippuri ja kasvisliemijauhe. Hauduta kasvikset "al dente".
    Ripottele ruohosipulisilppua valmiin ruoan pinnalle.


Ylös