Ranskalainen munakas

Ranskalainen munakas

ANNOSKOKO: 300 G

48 annosta. 6 kpl 1/1-100 GN, 8 annosta / vuoka

Ainekset

48 Serving(s)

1

Ohje

  • 5.1 kg kananmuna tai kananmunamassa
  • 6 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.04 kg suola
  • 0.01 kg valkopippuri, jauhe
  • 1.2 kg salaattifenkoli, viipale, tuore
  • 1.2 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 1 kg papu, vihreä, pala, tuore
  • 1 kg sinihomejuusto, muru, 17 %
  • 0.2 kg oliiviöljy
  • kg rakuuna, kuivattu
  • kg timjami, kuivattu
  • 0.1 kg 3 ruukkua, basilika tuore
Vaikeusaste

Ranskalainen munakas ohje

  1. Voitele GN-vuoat. Sekoita fenkolit, porkkanat, sipulit, pavut, juusto, öljy ja mausteet.
    Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia.

    Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti.

    Vinkki: Tarjoa munakkaan kanssa vihersalaattia ja ruis-riisiä tai perunaa.