Mehevä sadonkorjuupiirakka

Mehevä sadonkorjuupiirakka

ANNOSKOKO: 180 G

98 annosta, 7 kpl 1/1 -30 GN, 14 annosta / vuoka

Ainekset

98 Serving(s)

1

Ohje

  • 5 kg perunaruistaikina, pakaste
  • 1 kg porkkana, kuutio, tuore
  • 1 kg paprika, punainen, kuutio, tuore
  • 3 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 2 kg sipuli, kuutio, tuore
  • 0.4 kg rypsiöljy
  • 0.05 kg valkosipuli, rouhe, tuore
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.1 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.02 kg suola
  • 2 kg kananmuna
  • 5 kg jogurtti, maustamaton, rasvaton
  • 0.03 kg suola
  • 2 kg emmentaljuusto, raaste, 15 %
Vaikeusaste

Mehevä sadonkorjuupiirakka ohje

  1. Levitä peruna-ruistaikinat 1/1-30 GN-vuokiin, 2 kpl / vuoka.
    Paista piirakkapohjia kiertoilmauunissa 175 asteessa 15 minuuttia.
    Kuutioi porkkana, paprika, kesä- kurpitsa ja sipuli vihannesleikkurilla (pienin kuutioterä).
    Freesaa kasvikset öljyssä.
    Mausta kasvikset valkosipulirouheella, mustapippurilla, kasvisliemijauheella ja suolalla.

    Riko kananmunien rakenne rikki. Seikoita jogurtti ja kanan- munamassa, mausta suolalla.

    Jaa kasvisseos esipaistettujen piirakkapohjien päälle, 1 l / vuoka.
    Kaada kasvisseoksen päälle jogurttimunaseosta, 1 l / vuoka.
    Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta, 0,5 l / vuoka.
    Paista piirakat kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia.

    Vuokajako 1/1-30 GN
    2 kpl peruna-ruistaikinalevyjä
    1,000 l kasvisseosta
    1,000 l jogurttimunamassaa
    0,500 l juustoraastetta