Kasvis-juustopiiras

Kasvis-juustopiiras

ANNOSKOKO: 135 G

20 annosta. 1 kpl 1/1-40 GN, 20 annosta / vuoka

Ainekset

20 Serving(s)

1

Ohje

  • 1 kg perunataikinalevy, pakaste
  • 0.02 kg margariini, laktoositon, 60 %
  • 0.5 kg siitakesieni, viipale, tuore
  • 0.5 kg kesäkurpitsa, kuutio, tuore
  • 0.2 kg purjosipuli, suikale, tuore
  • 0.1 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.01 kg timjami, tuore
  • kg mustapippuri, rouhe
  • 0.4 kg tuorejuusto, ruohosipuli, kevyt, 13 %
  • 0.3 kg juusto, raaste, 15 %
  • 0.18 kg kananmunamassa
Vaikeusaste

Kasvis-juustopiiras ohje

  1. Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen vuokaan. Esipaista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
    Freesaa esikäsitellyt ja pilkotut sienet, kesäkurpitsat, purjosipuli ja sipuli.
    Mausta timjamilla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
    Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle vuokaan.


    Sekoita tuorejuusto, juustoraaste ja kananmunat.
    Levitä seos kasvisten päälle. Jatka paistamista yhdistelmäuunin kiertoilmapaistolla 160 astessa noin 30 minuuttia.