Jogurttihyytelö ja mansikkamelba

Jogurttihyytelö ja mansikkamelba

ANNOSKOKO: 145 G

Ainekset

15 Serving(s)

1

Ohje

  • 1.2 kg jogurtti, maustamaton, rasvaton
  • 0.09 kg tomusokeri
  • 0.01 kg liivatelehti
  • 0.8 kg mansikka, pakaste tai tuore
  • 0.05 kg sitruunamehu
  • 0.04 kg sokeri
Vaikeusaste

Jogurttihyytelö ja mansikkamelba ohje

  1. Sekoita tomusokeri jogurtin joukkoon. Sulata liotetut liivatteet kuumaan vesitilkkaan ja sekoita jogurttiin.
  2. Annostele seos laseihin tai kirkkaisiin muovimukeihin ja anna hyytyä jääkaapissa 1-2 tuntia.
  3. Soseuta mansikkamelban ainekset sauvasekoittimella ja kaada jogurttihyytelöiden päälle.