Välipalat ja pienet syötävät (11 reseptiä)

Välipalat ja pienet syötävät reseptit

Herkkusieni-lohipiirakka

Herkkusieni-lohipiirakka

ANNOSKOKO: 125 G

100 annosta. 4 kpl 1/1-45 GN, 25 annosta / vuoka


Kasvis-juustopiiras

Kasvis-juustopiiras

ANNOSKOKO: 135 G

20 annosta. 1 kpl 1/1-40 GN, 20 annosta / vuoka


Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

Mehevä jauheliha-sadonkorjuupiiras

ANNOSKOKO: 170 G

20 annosta 1 kpl 1/1 - 30 GN, 20 annosta / vuoka


Parsakaali-fetaherkku

Parsakaali-fetaherkku

ANNOSKOKO: 350 G

50 annosta. 4 kpl 1/1-30 GN, 12 annosta / vuoka


Porkkanapannari

Porkkanapannari

ANNOSKOKO: 250 G

10 annosta (á 250 g), 2 kpl 1/1-45 GN, 5 annosta / vuoka.