Jauheliha-kasvisruukku

Jauheliha-kasvisruukku

ANNOSKOKO: 350 G


100 aanosta. 4 kpl 1/1-100 GN, 25 annosta / vuoka
 

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 16.8 kg peruna, viipale, tuore
  • 1.6 kg punasipuli, viipale, tuore
  • 1.2 kg palsternakka, viipale, tuore
  • 6 kg jauheliha, nauta, kypsä, 9,1 %
  • 2.4 kg porkkana, viipale, tuore
  • 1 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 10 kg vesi
  • 0.25 kg lihaliemi, vähäsuolainen
  • 0.05 kg suola
  • kg valkopippuri, jauhe
  • 0.05 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.01 kg basilika, kuivattu
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.04 kg persilja, pilkottu, tuore
Vaikeusaste

Jauheliha-kasvisruukku ohje

  1. Laita voideltuihin GN-vuokiin kerroksittain, luetellussa järjestyksessä puolet perunasta, punasipuli, palsternakka, jauheliha, porkkana, purjo ja loput perunat päälle.


    Sekoita kuumaan veteen lihaliemijauhe, suola, valkopippuri, valkosipulimurska, paprikajauhe, basilika ja timjami.
    Kaada liemi vuokiin. Noin 2,5 l / vuoka.
    Höyrypaista +140 asteessa 1 tunti ja kuivauunissa +150 asteessa n. 10 minuuttia.

    Ripottele persiljasilppua valmiin ruoan päälle.

    Vuokajako 1/1-100 GN
    4,200 kg perunaviipaleita
    0,40 kg punasipuliviipaleita
    0,300 kg palsternakkaviipaleita
    1,500 kg nautajauhelihaa
    0,600 kg porkkanaviipaleita
    0,250 kg purjoviipaleita
    2,500 l nestettä