Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke

Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke

ANNOSKOKO: 280 G

Annos: laatikkoa 220 g ja hilloketta 60 g

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 5 kg valkokaali, suikale, tuore
  • 4 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1 kg sipuli, viipale, tuore
  • 0.7 kg riisi-kauraseos
  • 5 kg vesi
  • 0.1 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.1 kg siirappi
  • kg meirami, kuivattu
  • kg maustepippuri, jauhettu
  • 0.05 kg suola
  • 1 kg puolukka
  • 1 kg punasipuli, viiipale
  • 0.2 kg omenatäysmehu
  • 1 kg hillosokeri
Vaikeusaste

Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke ohje

  1. Sekoita kaali, porkkana, sipuli ja riisi-kauraseos.
     Annostele massa GN-vuokiin.


    Sekoita vesi, kasvisliemijauhe, siirappi ja mausteet.
    Jaa neste vuokiin.

    Kiertoilmapaista laatikoita 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
    Laske lämpötila 150 asteeeseen ja yhdistelmäpaista noin 55 minuuttia.

     Tee puolukka-punasipulihilloke:
    Laita puolukat, punasipuli, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa laatikon lisäkkeenä.