Italialainen munakas

Italialainen munakas

ANNOSKOKO: 300 G

Ainekset

48 Serving(s)

1

Ohje

  • 5.1 kg kananmunamassa
  • 6 kg maito, kevyt, 1,5 %
  • 0.04 kg suola
  • 0.01 kg valkopippuri, jauhe
  • 1.8 kg kesäkurpitsa, kuutio (3x3 cm), tuore
  • 1.5 kg sipuli, lohko, tuore
  • 1 kg siitakesieni, lohko, tuore
  • 0.3 kg pestokastike
  • kg oregano, kuivattu
  • kg salvia, kuivattu
  • 0.04 kg yrttisuola
  • 1.5 kg tomaatti, lohko, tuore
Vaikeusaste

Italialainen munakas ohje

  1. Voitele GN-vuoat. Sekoita kurpitsat, sipulit, seinet, pesto ja mausteet. Annostele kasvikset vuokiin.
    Kypsennä 200 asteessa n. 15 minuuttia.

    Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti.




    Lisää tomaattilohkot munakkaiden päälle ja kuumenna hetki.

    Vinkki: Voit tarjota munakkaan kanssa paahdettuja leipäkuutioita ja vihersalaattia.