Kalkkuna-porkkanamurekepalat

Kalkkuna-porkkanamurekepalat

ANNOSKOKO: 130 G

98 annosta .7 kpl 1/1-30 GN, 14 annosta / vuoka

Luokka: 
Uuni- ja grilliruoat, Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Sipulit

Ainekset

98 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Kalkkuna-porkkanamurekepalat ohje

  1. Freesaa sipulikuutiot öljyssä.
    Mittaa yleiskoneen kulhoon vesi ja korppujauhot. Anna turvota.
    Lisää vesi-korppujauhoseokseen munamassa, freesattu sipuli, kanaliemijauhe, mausteet, porkkanaraaste ja kalkkunajauheliha. Sekoita massa hyvin.
    Jaa massa voideltuihin GN 1/1-30 vuokiin, 2 kg / vuoka. Painele murekemassa tasaisesti vuokiin öljytyillä käsillä.
    Paista kuivapaistolla +170 asteessa 30 minuuttia.
    Leikkaa pitsapyörällä mureke 12 osaan.
    Tarjoa perunan, ruis-riisin tai kaura-riisin kanssa. Lisäkkeeksi sopii sitruunalla maustettu valkokastike tai kermaviili.


Ylös