Punakaalihauduke

Punakaalihauduke

ANNOSKOKO: 90 G

Luokka: 
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Hedelmät, Juurekset, Kaalit

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Punakaalihauduke ohje

  1. Suikaloi punakaali 4 mm:n terällä.
    Suikaloi palsternakka 4,5 mm:n terällä.
    Lisää pataan öljy, punakaali, palsternakka ja mineraalisuola. Hauduta aineksia padassa n. 40 minuuttia.

    Lisää pataan omenakuutiot ja rosmariini, hauduta n. 10 minuuttia.

    Lisää hunaja ja mausta tarvittaessa mineraalisuolalla.

    Tarjolle vietäessä ripottele persiljasilppua pinnalle.

    Vinkki: Sopii liha-, riista- ja makkararuokien lisäkkeeksi.


Ylös