Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä

Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä

ANNOSKOKO: 280 G

Annos: Uuniperuna 180 g ja täyte 100 g

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 18 kg uuniperuna
  • 4.2 kg creme fraiche, vl, 28 %
  • 2.5 kg katkarapu
  • 2.5 kg tonnikala, vedessä, suola 0,8 %
  • 0.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 0.2 kg tilli, pilkottu, tuore
  • 0.04 kg sitruunapippuri, suolaton
  • 0.01 kg tabasco
  • 0.06 kg suola
Vaikeusaste

Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä ohje

  1. Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti.
    Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen.

    Katkarapu-tonnikalatäyte:
    Sekoita ranskankermaan sulatetut ja valutetut katkaravut, tonnikala, purjo- ja tillisilppu.
    Mausta sitruunapippurilla, tabascolla ja suolalla.
    Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.