Meksikon pintopapupata

Meksikon pintopapupata

ANNOSKOKO: 220 G

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Kastikkeet ja marinadit, Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sydänmerkki-ateriat, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Palkokasvit, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Meksikon pintopapupata ohje

  1. Kuutioi kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi (n. 2x2 cm). Kuutioi paprika kuutioiksi (n. 2x2 cm). Viipaloi purjo.
    Kuullota purjoa, valkosipulia, tomaattipyreetä ja korianteria miedolla lämmöllä öljyssä 5 minuuttia.

    Lisää paseerattu tomaatti, vesi, timjami, oregano, keitetyt pintopavut, porkkana, selleri ja palsternakka.
    Hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.


Ylös