Kreikkalainen peruna-fetasalaatti

Kreikkalainen peruna-fetasalaatti

ANNOSKOKO: 160 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 8 kg peruna, kuutio, kypsä
  • 0.5 kg purjosipuli, viipale, tuore
  • 1 kg punasipuli, viipale, tuore
  • 1 kg oliivi, musta, viipale
  • 4 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.2 kg kapris
  • 0.04 kg korianteri, tuore
  • 0.04 kg oregano, tuore
  • 0.09 kg sokeri
  • 0.01 kg suola
  • 0.02 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.4 kg valkoviinietikka
  • 0.4 kg oliiviöljy
  • 0.4 kg vesi
  • 0.5 kg kirsikkatomaatti
  • 0.1 kg kapris, varrellinen
Vaikeusaste

Kreikkalainen peruna-fetasalaatti ohje

  1. Valuta perunat.
    Leikkaa purjo ja punasipulit ohuiksi renkaiksi tai pieniksi kuutioiksi.
    Valuta oliivit, fetajuusto ja kaprikset.
    Sekoita käsin kaikki salaattiainekset varovasti keskenään.


    Valmista kastike:
    Hienonna tuore korianteri ja oregano monitoimikoneessa.
    Lisää joukkoon kastikkeen muut ainekset ja sekoita keskenään.
    Valuta kastike salaattiainesten päälle, sekoita varovasti.



    Puolita kirsikkatomaatit.
    Koristele salaatti tomaateilla ja varrellisilla kapriksilla.
    Anna salaatin maustua kylmiössä ennen tarjoilua.