Kalkkuna-porkkanamurekepalat

Kalkkuna-porkkanamurekepalat

ANNOSKOKO: 130 G

98 annosta .7 kpl 1/1-30 GN, 14 annosta / vuoka

Ainekset

98 Serving(s)

1

Ohje

  • 2.5 kg vesi
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 1.6 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 1.7 kg korppujauho
  • 1 kg kananmunamassa
  • 0.13 kg kanaliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0.06 kg suola
  • 0.05 kg paprikajauhe
  • 0.04 kg curryjauhe
  • 0.01 kg mustapippuri, jauhe
  • 0.01 kg kurkuma
  • 2.5 kg porkkana, raaste, tuore
  • 5 kg kalkkuna, jauheliha, 7 %
  • 0.08 kg rypsiöljy
Vaikeusaste

Kalkkuna-porkkanamurekepalat ohje

  1. Freesaa sipulikuutiot öljyssä.
    Mittaa yleiskoneen kulhoon vesi ja korppujauhot. Anna turvota.
    Lisää vesi-korppujauhoseokseen munamassa, freesattu sipuli, kanaliemijauhe, mausteet, porkkanaraaste ja kalkkunajauheliha. Sekoita massa hyvin.
    Jaa massa voideltuihin GN 1/1-30 vuokiin, 2 kg / vuoka. Painele murekemassa tasaisesti vuokiin öljytyillä käsillä.
    Paista kuivapaistolla +170 asteessa 30 minuuttia.
    Leikkaa pitsapyörällä mureke 12 osaan.
    Tarjoa perunan, ruis-riisin tai kaura-riisin kanssa. Lisäkkeeksi sopii sitruunalla maustettu valkokastike tai kermaviili.