Punainen yrttikeitto

Punainen yrttikeitto

ANNOSKOKO: 350 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 9 kg vesi
  • 4.5 kg punajuuri, suikale, pakaste
  • 1.5 kg omena, kuutio, pakaste
  • 1.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 0.38 kg sitruunanmehu
  • 0.04 kg kumina
  • 0.14 kg maissitärkkelys
  • 0.05 kg suola
  • 0.03 kg persilja, kuivattu
  • 1.6 kg kidneypapu, kypsä
Vaikeusaste

Punainen yrttikeitto ohje

  1. Kiehauta vesi padassa ja lisää kasvikset. Anna keiton hautua, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä.


    Lisää sitruunamehu ja kumina.
    Anna keiton hautua kypsäksi.

    Suurusta ja mausta keitto.
    Lisää kypsät pavut valmistuksen loppuvaiheessa.

    Vinkki: Keiton kanssa voi tarjota valkosipulituorejuustoa ja vähäsuolaista sekä runsaskuituista leipää.