Kirjolohi-juureskiusaus

Kirjolohi-juureskiusaus

ANNOSKOKO: 340 G

96 annosta. 6 kpl 1/1-65 GN, 16 annosta / vuoka

Ainekset

96 Serving(s)

1

Ohje

  • 15 kg peruna-sipulisuikale, pakaste
  • 3 kg porkkana, suikale, pakaste
  • 1.8 kg lanttu, suikale, tuore
  • 3 kg purjosipuli, viipale, pakaste
  • 6 kg kirjolohi, suikale, marinoitu, tuore
  • 2.9 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 2.8 kg vesi
  • 0.1 kg ohratärkkelys
  • 0.14 kg kalaliemijauhe
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.02 kg 0,020
  • 0.08 kg tilli, tuore
Vaikeusaste

Kirjolohi-juureskiusaus ohje

  1. Laita voideltuihin 1/1-65 GN-vuokiin puolet peruna-sipulisuikaleista, porkkana ja lanttu. Sekoita ne keskenään.
    Lisää kirjolohisuikaleet ja päällimäiseksi loput peruna-sipuliseoksesta.

    Sekoita ruokakermaan vesi, ohratärkkelys, kalaliemijauhe ja mausteet. Kuumenna, kunnes mausteet liukenevat nesteeseen. Sekoita välillä. Kaada neste vuokiin 1 l / vuoka.
    Höyrypaista +140 asteessa 40 min. ja +150 asteessa 30 min. Anna vetäytyä 20 min.

    Ripottele hienonnettua tilliä valmiin kiusauksen päälle.

    Vuokajako 1/1-65 GN
    2,500 kg peruna-sipulisuikaleita
    0,500 kg porkkanasuikaleita
    0,300 kg lanttusuikaleita
    0,500 kg purjosuikaleita
    1,000 kg kirjolohisuikaleita
    1,000 l nestettä