Punajuurikukko

Punajuurikukko

ANNOSKOKO: 300 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 4 kg punajuuri, lohko, tuore
  • 1.5 kg porkkana, lohko, tuore
  • 0.8 kg lanttu, lohko, tuore
  • 0.8 kg sipuli, lohko, tuore
  • kg salvia, kuivattu
  • kg meirami, kuivattu
  • 0.02 kg mustapippuri, rouhe
  • 0.07 kg yrttisuola
  • 0.2 kg siirappi
  • 2 kg riisi-ruisseos, kypsä
  • 1.3 kg tuorejuusto, maustamaton, 13 %
  • 5 kg ruisperunataikinalevy
  • 0.05 kg kananmuna
  • 0.01 kg seesamsiemen, kuorellinen
Vaikeusaste

Punajuurikukko ohje

  1. Kuumenna öljy padassa. Lisää punajuuret, porkkanat, lantut ja sipulit. Kypsennä hetki.
    Lisää mausteet ja siirappi.
    Lisää riisi-ruisseos ja tuorejuusto ja kuumenna hetki.
    Annostele kasvis-riisiseos voideltuihin GN-vuokiin.






    Nosta taikinalevyt (2 kpl / vuoka) massan päälle, nipistä saumat kiinni.
    Voitele pinta kananmunalla ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä. Pistele taikina ja paista 175 asteessa 35-45 minuuttia.

    Vinkki: Lisäkkeenä voi tarjota etikkakurkkuja.