Vihannesvarras ja kasvislevite

Vihannesvarras ja kasvislevite

ANNOSKOKO: 200 G

Luokka: 
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Välipalat ja pienet syötävät, Juurekset, Vihanneshedelmät

Ainekset

20 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Vihannesvarras ja kasvislevite ohje

  1. Leikkaa kurkku paksuiksi viipaleiksi (noin 2-3 cm) ja lohko tomaatit neljään osaan.
    Paista pikkusämpylät pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
    Pujota vuoron perään kurkkuviipaleet, tomaattilohkot ja sämpylät varrastikkuun (kutakin 2 kpl). Kurkkuviipaleet kannattaa pujottaa varrastikkuun viipaleiden reunasta ja tomaattilohkot kuoresta, että ne pysyvät hyvin tikuissa.
    Sekoita levitteen aineet keskenään ja tarjoa vihannesvartaiden kanssa dippikastikkeen tavoin.
    Vinkki: Kasvislevitteen maitorahkan voi korvata myös tuorekevytjuuston ja maitorahkan seoksella.


Ylös