Tomaattipasta ja paahdettuja vihanneksia

Tomaattipasta ja paahdettuja vihanneksia

ANNOSKOKO: 250 G

Annos: pastaa 150 g ja kasviksia 100 g

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 2.5 kg pasta, penne
  • 0.03 kg suola
  • 0.07 kg rypsiöljy
  • 2.5 kg vesi
  • 2 kg tomaatti, lohko, tuore
  • 2 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.27 kg basilika, pilkottu, tuore
  • 1.2 kg paprika, punainen, lohko, tuore
  • 1.2 kg paprika, keltainen, lohko, tuore
  • 1.5 kg kesäkurpitsa, viipale, tuore
  • 1 kg sipuli, lohko, tuore
  • 0.03 kg yrttisuola
  • 0.2 kg appelsiinimehutiiviste
  • 0.2 kg rypsiöljy
Vaikeusaste

Tomaattipasta ja paahdettuja vihanneksia ohje

  1. Mittaa pasta, suola, öljy ja vesi GN-vuokaan. Kypsennä höyrykeittäen ilman kantta n. 15-18 minuuttia pastalajikkeesta riippuen.

    Lisää tomaattilohkot, ruokakerma ja basilika. Kuumenna pasta 150 asteessa n. 10-15 minuuttia.

    Kasvisten pannulla paahtaminen:
    Laita kasvikset erissä kuumalle pannulle paahtumaan ilman rasvaa. Kääntele kasviksia muutaman kerran niin, että niiden pinta saa väriä.
    Mausta ja kiillota kasvikset suolalla, mehulla ja öljyllä. Lämpösäilytä kasvikset uunissa.

    Kasvisten uunissa paahtaminen:
    Sekoita mausteet ja öljy kasvisten joukkoon. Paahda 220 asteessa, kunnes kasvisten pinta saa väriä. Lämpösäilytä kasviksia uunissa.

    Annostele tomaattipasta syvälle lautaselle ja sen päälle paahdettuja kasviksia. Tarjoa lisänä juustoraastetta ja vihersalaattia.