Tomaatti-perunavuoka

Tomaatti-perunavuoka

ANNOSKOKO: 270 G

Ainekset

30 Serving(s)

1

Ohje

  • 4.5 kg peruna, suikale, kypsä
  • 0.5 kg aurinkokuivattu tomaatti, suikaloitu
  • 0.7 kg sipui, kuutio, tuore
  • kg mustapippuri, rouhe
  • 1 kg tomaattimehu
  • 0.8 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.3 kg kananmuna
  • 0.02 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • 0.01 kg basilika, kuivattu
  • 1 kg tomaatti, pihvi, viipale
  • 0.3 kg juusto, mozzarella, raaste, 21 %
Vaikeusaste

Tomaatti-perunavuoka ohje

  1. Sekoita perunasuikaleet, valutettu ja suikaloitu tomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.


    Sekoita tomaattimehu, ruokakerma, kananmuna, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.


    Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste.
    Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.