Tapaskasvikset uunissa kermaviilikastikkeella

Tapaskasvikset uunissa kermaviilikastikkeella

ANNOSKOKO: 330 G

Annos: kasviksia 240 g ja kastiketta 88 g.

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 3 kg punajuuri, lohko, tuore
  • 4 kg porkkana, lohko, tuore
  • 5 kg peruna, kuoripäällinen, lohko, tuore
  • 1 kg punasipuli, lohko, tuore
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.04 kg suola
  • 0.05 kg sitruunamehu
  • 0.02 kg rosmariini, kuivattu
  • 0.03 kg paprikajauhe
  • 0.02 kg chilijauhe
  • 4 kg kermaviili, 3,5 %
  • 0.02 kg suola
  • 0.2 kg sinappi
  • 0.08 kg etikka
  • 0.04 kg valkosipulisuola
  • 0.01 kg basilika, kuivattu
  • 0.02 kg sokeri
Vaikeusaste

Tapaskasvikset uunissa kermaviilikastikkeella ohje

  1. Paloittele juurekset lohkoiksi, perunat veneiksi.
    Höyrykeitä kasviksia erikseen reiällisissä GN-vuoissa +100 asteessa noin 20 minuuttia.


    Tee mausteseos: sekoita öljyn joukkoon suola, sitruunanmehu, rosmariini, paprika- ja chilijauhe.

    Laita kasvikset 1/1 GN-vuokiin. Tasaa mausteseos kasvisten päälle, sekoita hyvin.
    Kuivapaista +150 asteessa 20 minuuttia.


    Sekoita kastikkeen ainekset toisiinsa ja anna maustua.