Satokauden rosolli ja kuuma yrttikastike

Satokauden rosolli ja kuuma yrttikastike

ANNOSKOKO: 200 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 1.5 kg puna- tai keltajuuri, lohko, tuore
  • 1.6 kg porkkana, lohko, tuore
  • 1 kg palsternakka, lohko, tuore
  • 0.8 kg lehtiselleri, pala, tuore
  • 0.8 kg Kyssäkaali, lohko, tuore
  • 1 kg Kesäkurpitsa, lohko, tuore
  • 0.5 kg punasipuli, viipale, tuore
  • 0.5 kg omena, lohko, tuore
  • kg kumina
  • kg maustepippuri, rouhe
  • 0.05 kg yrttisuola
  • 0.03 kg suola
  • 0.2 kg rypsiöljy, kylmäpuristettu
  • 2.5 kg juustokastike, valmis, 9 %
  • 0.05 kg timjami, pilkottu, tuore
  • 0.05 kg basilika, pilkottu, tuore
  • 0.02 kg suola
  • 0.02 kg hunaja, juokseva
Vaikeusaste

Satokauden rosolli ja kuuma yrttikastike ohje

  1. Höyrytä erikseen punajuuri, porkkana, palsternakka, selleri ja kyssäkaali.
    Älä kypsennä liikaa.
    Jäähdytä kasvikset.


    Sekoita kypsennetyt kasvikset, kesäkurpitsa, sipuli, omena, mausteet ja öljy. Anna rosollin maustua vähintään tunti.







    Sekoita lämmitetyn juustokastikkeen joukkoon hienonnetut yrtit ja mausteet.
    Rosollin voi myös kuumentaa 175 asteessa uunissa 30 minuuttia.

    Vinkki: Rosolli sopii kylmänä salaattipöytään, lämpimänä lisäkkeeksi tai kasvispääruoaksi.