Sadonkorjuumureke ja herne-kurkkukastike

Sadonkorjuumureke ja herne-kurkkukastike

ANNOSKOKO: 255 G

Annos: Mureketta 170 g ja kastiketta 85 g.

50 annosta, 2 kpl 1/1-65 GN, 25 annosta / vuoka TAI 3 pitkää vuokaleipävuokaa, 17 annosta / vuoka

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 1.5 kg porkkana, suikale, tuore
  • 1.5 kg kesäkurpitsa, suikale, tuore
  • 0.7 kg sipuli, suikale, tuore
  • 2.5 kg peruna, suikale, kypsä
  • 2 kg ohrasuurimo, rikottu, kypsä
  • 1 kg kananmuna
  • 0.2 kg rypsiöljy
  • 0.1 kg maissitärkkelys
  • 0.01 kg timjami, kuivattu
  • 0.02 kg persilja, pilkottu, tuore
  • 0.05 kg suola
  • 2.5 kg jogurtti, luonnon, maustamaton, vl, 2,5 %
  • 1 kg kurkku, suikale, tuore
  • 0.7 kg herne, pakaste
  • 0.03 kg valkosipuli, murska, tuore
  • 0.02 kg minttu, pilkottu, tuore
  • 0.02 kg suola
  • 0.02 kg sokeri
Vaikeusaste

Sadonkorjuumureke ja herne-kurkkukastike ohje

  1. Sekoita yleiskoneessa kasvissuikaleet, peruna ja ohrasuurimo.




    Lisää kananmuna ja öljy. Sekoita. Lisää maissitärkkelys.Lisää mausteet ja tarkista maku. Lado massa GN-vuokaan tai vuokaleipävuokaan.
    Kypsennä mureke 175 asteessa n. 45 minuuttia. Jäähdytä.
    Leikkaa mureke annospaloiksi. Lämmitä palat uunissa.


    Herne-kurkkukastike:
    Sekoita jogurtin joukkoon kurkku, sulatetut herneet, valkosipuli ja mausteet.
    Tarjoa erikseen murekkeen kastikkeena.