Punajuuriherkku

Punajuuriherkku

ANNOSKOKO: 110 G

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

  • 1.25 kg purjosipuli, viipale (4 mm), tuore
  • 3.75 kg punajuuri, kuutio (10 mm), tuore
  • 3.75 kg punajuuri, kuutio (10 mm), tuore
  • 0.25 kg rypsiöljy
  • 1.25 kg ananas, pala, säilyke
  • 1.25 kg maustekurkku, kuutio
  • 0.13 kg kasvisliemijauhe, vähäsuolainen, l
  • kg mineraalisuola
  • 0.01 kg mustapippuri, rouhe
  • 2.5 kg vesi
  • 2.5 kg kasvirasvasekoite, maito, vl, 15 %
  • 0.18 kg maissitärkkelys
  • 0.6 kg vesi
  • 0.1 kg persilja, pilkottu, tuore
Vaikeusaste

Punajuuriherkku ohje

  1. Viipaloi purjo 4 mm:n terällä.
    Kuutoi punajuuret 10 mm:n terällä.
    Freesaa öljyssä purjo ja punajuuret.
    Lisää pannulle ananas, maustekurkku, kasvisliemijauhe, mineraalisuola, mustapippuri, vesi ja ruokakerma. Sekoita.






    Sekoita maissijauhot veteen ja lisää punajuuriherkkuun. Hauduta ruoka kypsäksi.
    Tarjolle vietäessä ripottele persiljasilppua päälle.

    Vinkki: Voit myös vaihtaa kerman veteen, jättää mineraalisuolan pois ja lisätä 0,500 kg aurajuustomurua.