Porkkanapannari

Porkkanapannari

ANNOSKOKO: 250 G

10 annosta (á 250 g), 2 kpl 1/1-45 GN, 5 annosta / vuoka.

Luokka: 
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Leivonnaiset, Ohukaiset, tacot ja tortillat, Sydänmerkki-ateriat, Välipalat ja pienet syötävät, Juurekset

Ainekset

10 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Porkkanapannari ohje

  1. Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon.



    Lisää maito hyvin sekoittaen.

    Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
    Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan.

    Ripottele juustoraaste pinnalle.
    Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
    Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.


Ylös