Perunaburger

Perunaburger

ANNOSKOKO: 250 G

Ainekset

50 Serving(s)

1

Ohje

  • 0.1 kg rypsiöljy
  • 0.25 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 1.75 kg porkkana, suikale, pakaste
  • 0.03 kg yrttisekoitus, suolaton
  • 0.01 kg suola
  • 0.5 kg vesi
  • 0.02 kg maissitärkkelys
  • 0.5 kg tuorejuusto, ruohosipuli, 13 %
  • 1 kg pinaatti, sulatettu
  • 0.5 kg sipuli, kuutio, pakaste
  • 1 kg salaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 %
  • 0.01 kg pippurisekoitus
  • 0.01 kg muskottipähkinä, jauhe
  • 8 kg perunapihvi
Vaikeusaste

Perunaburger ohje

  1. Kuumenna öljy ja lisää sipuli ja porkkanasuikaleet. Kypsennä kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.
    Lisää mausteet ja vesi.


    Suurusta maissitärkkelyksellä ja lisää yrttituorejuusto.


    Varaa pinaattia kaksinkertainen käyttöpainon määrä, sulata ja valuta. Kuullota pinaatti ja sipuli pannulla ja lisää feta ja mausteet.



    Paista perunapihvit.
    Levitä pinaattitäyte perunapihvin päälle. Levitä porkkanatäyte pinaattitäytteen päälle ja laita toinen perunapihvi "hatuksi".